Výsledky MMČR 2013 - rozhovor s Vlastou Valkem a Alesem Reznickem

09.10.2013 21:35

Bohužel smutná událost na skutečné Rally Příbram nám nedovolila odstartovat Příbram v našem projektu, tak jsme ve velkém smutku uzavřeli MMČR 2013. A jak to dopadlo? Mistrem MMČR 2013 se stal Lukas Kolar, vícemistrem pak Mirek Slany. Zde je zajimavost, že Mirek jel s vozem skupiny A5. Na stupních vítězů je doplnil třetí Petr Burian. 

Dnes však přinášíme rozhovor s celkově pátým Vlastou Valkem a s celkově třináctým Alesem Reznickem.

Vlasta Valek:

      Ahoj

Ahoj. Moje dnešní odpovědi budou zastřeny velkým smutkem z tragedie příbramského závodu.

1) Vlasto, obsadil jsi páté místo absolutně v MMČR 2013 projektu RBR-reálně. Jak hodnotíš sezonu MMČR, co se týče Tvého výkonu?

Sezona,do které jsem nastoupil byla pro posádku taková testovací a hlavně úžasně náročná - přešli jsme ze sk. S1600 a zvykat si na japonského ďábla bylo dost náročné. Také časové důvody někdy nedovolily zůčastnit se některých závodů. 
Takže vítězství na jediném podniku - Bohemii - byla jen taková příjemná "třešnička na dortu" 

2)      A z pohledu organizace?

Organizace ? - No,mohu říct,že bez nějakých větších námitek...Jsem spokojený s tím,že v závodech byly za místními názvy RZ i názvy RBR tratí - za to chválím,protože jezdec má vždy vědět,kam se vydá....to u některých konkurenčních podniků přehlíží. 
3) Jak se Ti líbila skladba tratí letošního MMČR?

Takže skladba tratí,které pro závodniky byly připraveny - a hlavně kterých se posádka KCM měla zůčastnit byly dobré. 


Na závěr bych dodal,že pokud všechny okolnosti dovolí,rádi se zůčastníme příští sezony a snad týmové kamiony přivezou větší zastoupení týmu KCM.

 

Děkuji za rozhovor.

__________________________________

 

Ales Reznicek:

 

1) Aleši, obsadil jsi třinácté místo absolutně v MMČR 2013 projektu RBR-reálně. Jak hodnotíš sezonu MMČR, co se týče Tvého výkonu?

Sezóna byla super , teda kromě Přibrami, kde se stala nepříjemná událost.. 13. místo pro mě není dobré a do přístí sezóny se chci umístit na lepších pozicích.. 
2) A z pohledu organizace?

Z pohledu organizace nebylo snad co vytknout  Chvalím pořadatele.. Možná jen to, že v servise nebylo povoleno měnit pneumatiky na nové. 
3) Jak se Ti líbila skladba tratí letošního MMČR?

Tratě byli super, náročné, ale to k tomu sportu patří 
4) Jseš zároveň manažerem týmu Adell Mogul Racing Team. Jak hodnotíš sezonu MMČR z pohledu manažera?

Z pohledu manažera, jsem tuhle sezónu bral jako takovou seznamovací, v průběhu sezóny se hodně měnili jezdci, a nebyly stále výkony.. Teď máme zkušenější jezdce a hlavně kvalitní.. Chceme se zlepšit.. Těšíme se na novou sezónu 2014. Všem přeji hodně štěstí!

 

Děkuji za rozhovor