Setkání mistrů - info + základní rozpis

22.11.2013 21:25

Sezona 2013 nám utekla jako voda a už jsou na programu pouze tři volné podniky. Jedním z nich je Setkání mistrů, které odstartuje již tuto neděli.

Na Setkání mistrů se pojede speciální systém - tzv. vyřazovací systém. Jde o to, že jsou určeny základní dvojice jezdců, ze kterých vypadne vždy ten pomalejší, pak se seskládají opět další dvojice a podle toho se postupně určí výsledek. Všechny chci upozornit, že všechny dvojice jsou seskládány spravedlivě a pořadatel nijak neurčuje, kdo by měl postoupit tím, že proti sobě postaví pomalé a rychlé auto.

Co se týče turnaje na Setkání mistrů, tak v něm je 10x Sosnová. Bohužel je to stará verze Sosnové, ale to se nedá nic dělat. Každý jezdec je povinnen odjet pouze 1. sérii rozjížděk, 2. sérii rozjížděk, 3. sérii rozjížděk, Finále A a Finále B. Ostatní nejsou povinné. V turnaji je nastaveno Superally po každé RZ, takže pokud nechcete jet tréninky, stačí do něho odstartovat a odstoupit. Budou se vždy počítat časy jen z té dané série rozjížděk nebo finále. Pokud budete mít v sérii rozjížděk nebo finále čas se superally penalizací, tento čas vám nebude klasifikován.

Rozpis do první série rozjížděk je zde. Rozpis do dalších sérií rozjížděk a finálí bude dokončen společně s výsledky po skončení turnaje.

Žádám vás, abyste si zkontrolovali správnost údajů v rozpisu a kdyžtak mi dali vědět, zda je tam chyba. Jednu chybu už jsme našli.